準備用iPHONE小小問題....

準備用iPHONE,到依家都仲諗緊買6定6+選擇困難
有小小問題問.....我自己暫時都唔會JB...買APPS好了...(扮支持正版)
打下機,睇片,聽歌,Whatsapp,FB咁.....
1.有冇Music Player 係好掂???(播無損檔)
2.有冇影片播放APP係任何格式都播得,插到字幕,出到AC3,DTS音效???(好似MXplayer)
3.有咩牌子套.Mon貼好??
暫時都係依D野....

Mon貼 daremac 全屏貼

準備用iPHONE,到依家都仲諗緊買6定6+選擇困難
有小小問題問.....我自己暫時都唔會JB...買APPS好了.. ...
ohyes123 發表於 2015-1-28 12:01

2.有冇影片播放APP係任何格式都播得,插到字幕,出到AC3,DTS音效???(好似MXplayer)
有,BUZZ Player出到AC3,DTS音效,插到字幕

https://itunes.apple.com/hk/app/ ... 06832?l=zh&mt=8

1 . 原生的 player 已經可以播 無損檔,但只是 wav 及 aiff .而 acc 及 flac 就吾得.
也就是這原因,所以暫時不轉 ip

利申 : HTC M8 用家

回覆 3# laughing
播片APP最好係呢個?

回覆  laughing
播片APP最好係呢個?
戀人未滿 發表於 2015-1-29 12:04

yes,起碼食到dts,無咩apps食到dts!
但可以用指紋鎖,有片可以鎖住佢

回覆 6# laughing
唔應哂先,買黎試下