大發現 apple有心定無意 史上最巨大.............

今日被我發現appstore史上最大單一容量app  

https://itunes.apple.com/hk/app/ ... .0/id895324943?mt=8

成3.8g大小    小日本square enix 果然吾想整 ff7  ff8 mobile  而家終於破2G容量限制  

幾時出 FF7 for ios  吾要垃圾影射畫面玩法  想不斷食用家錢

今日被我發現appstore史上最大單一容量app  

成3.8g大小    小日本square enix 果然吾想整 ff7  ff8 mob ...
cyberx131 發表於 2015-2-3 14:39

PS4個FF7都整成咁..真係返去玩PSP FF7算啦..

PS4個FF7都整成咁..真係返去玩PSP FF7算啦..
charcsc2000 發表於 2015-2-3 14:56

如果有psp畫質係ios  都已收貨  最衰根本無心整 FF7 for ios

load好慢,ip6都唔係好順

如果有psp畫質係ios  都已收貨  最衰根本無心整 FF7 for ios
cyberx131 發表於 2015-2-3 15:20

沒心整好正常..
而加SE唔會好似以前咁, 佢地手遊已經係玩課金制..
你睇SEGA都要退出家用遊戲機市場..
勉強整隻FF7 for ios出黎, 一定唔會好過整咩擴散性課金GAME來的實際~

16GB iPhone 6+ 俾姨甥仔裝完此GAME, 得番200MB FREE, 即殺(GAME)!

16GB iPhone 6+ 俾姨甥仔裝完此GAME, 得番200MB FREE, 即殺(GAME)!
tamp 發表於 2015-2-3 18:06

話明ios史上巨大  當然你小小16G食左消化不良

cyberx131 發表於 2015-2-3 15:20

咁你用模擬器玩算啦,唔使等

好難控制, 玩完即del