[配件] Iphone5 電池邊度換最平?

如題,正廠換又幾錢呢?

如題,正廠換又幾錢呢?
sada14 發表於 2015-2-7 10:18

自己換最平

去applestore你要兩張大牛  找回一兩條紅衫魚代價

如題,正廠換又幾錢呢?
sada14 發表於 2015-2-7 10:18

你睇下有無你份免費換?
https://www.apple.com/hk/support/iphone5-battery/

淘寶電 $100, 自己換最平
電話鋪,先達 $3-400 都係換淘寶電比你
apple $688 安心

淘寶電 $100, 自己換最平
電話鋪,先達 $3-400 都係換淘寶電比你
apple $688 安心
airwave 發表於 2015-2-7 23:38

官方都係新能源 出名吾耐用  一下就無電 sony電池己吾做apple生意

淘個幾蚊電自己換 反正吾爆炸就得 就算淘寶有sony電 都是九成假野

我部iPhone 5粒電用得3個鐘,啱啱去左 Apple Store,諗住比錢換,點知撞正 Apple Server down咗,check唔到我部機係咪有問題嗰批,最終Waive咗唔駛比嗰$618

回覆 6# Ho.

有冇咁好牙

(Sent from HKEPC iPhone app)

我部iPhone 5粒電用得3個鐘,啱啱去左 Apple Store,諗住比錢換,點知撞正 Apple Server down咗,check唔到 ...
Ho. 發表於 2015-2-8 20:16

咁先係做生意! 以客為先

咁先係做生意! 以客為先
doraemon24 發表於 2015-2-9 11:19

你吾好以為apple甘好人 因為職員怕煩 加上係apple自己server有問題 先好心 "免費" 幫你

回覆 9# cyberx131

好多公司~好似SAMXXX 咁...過保要比錢做CHECKING .....
但APPLE 係不用比錢做CHECKING WOR(相對來講. 算係咁LA)
當然APPLE維修費係幾貴~