又手痕買咗隻AirDisk俾iPhone同iPad Mini用

早前買咗隻iXpand,跟住又買咗隻Seagate WIFI HDD 2TB,昨日又手痕痕買咗隻AirDisk,64GB,可以當Router用,又可以作外罝電源用,最重要係可以有64GB儲存空間,經WIFI裡耳入面既相片、視頻同文件。昨日下單,今日收到,而家差緊電,先開箱影幾張上分享一下。
基本上,部嘢幾輕,話作外部電源似乎有少少搞笑,標都係標3000毫安,不過用嚟救下命都有佢既用處既。至於路由器,又係當多樣嘢玩啦,最重要都係嗰64GB啫。
佢話係SSD,唔知係咪,未研究,又係同Seagate一樣,要下載佢個apps作為管理同睇戲睇相同文件管理,相信Android會自由啲,iOS,就受制於佢本身嘞。
先上傳幾張相先:

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

可以插sd卡嗎

可以插sd卡嗎
Andyios 發表於 2015-3-9 18:01

不可以的。

早前買咗隻iXpand,跟住又買咗隻Seagate WIFI HDD 2TB,昨日又手痕痕買咗隻AirDisk,64GB,可以當Router用 ...
momo4321 發表於 2015-3-9 17:56

其實如果比你番去買iPhone/iPad之前, 你仲會唔會考慮比多D錢買部大D容量?

其實如果比你番去買iPhone/iPad之前, 你仲會唔會考慮比多D錢買部大D容量?
iamgozilla 發表於 2015-3-9 18:19

會,根本唔係錢既問題,係之前冇貨啫,根本當時買唔到大G數既。當然前提係不加錢買,如果加錢,誓死不買,呢個係原則問題。

iamgozilla 發表於 2015-3-9 18:19

不過,呢類嘢又可俾埋Android平板同ipad/phone用,冇乜蝕既。

個人鐘意sony wg-20多d,有得插sd卡,一樣3000mah可以做尿袋,可惜不能做router

個人鐘意sony wg-20多d,有得插sd卡,一樣3000mah可以做尿袋,可惜不能做router
Andyios 發表於 2015-3-9 18:46
但價錢差好遠喎。

(Sent from HKEPC iPhone app)

ching, 想問幾錢&邊度入貨,thanks

ching, 想問幾錢&邊度入貨,thanks
yeah850130 發表於 2015-3-9 23:03

TB入手,64GB 人仔264元,32GB人仔199元。