小心去考慮購買 Apple Watch,今次退款要收 15% 手續費!!

14 日夠晒時間比你威,同『嘗鮮』
knockhead 發表於 2015-4-14 10:18

Are you sure Apple will open iReserve to buy Apple Watch Later??
If no iR Store....how to 14 日退款???????????????

乜喺 apple shop 買嘅手機電腦唔係都有從收貨日起嘅 14 日退款咩?
knockhead 發表於 2015-4-14 11:46

Seem Apple Retail Shop Cant walkin to buy Apple Watch now wow

AOS都可以退, 只不過扣手續費咁解.
BTW Apple成功之處就比你買咗返去慢慢試, 有咩唔滿意就無條件退款, 其它牌子點都做唔到, 呢招曲線抽水幫Apple做廣告好聰明

AOS都可以退, 只不過扣手續費咁解.
BTW Apple成功之處就比你買咗返去慢慢試, 有咩唔滿意就無條件退款, 其它 ...
iamgozilla 發表於 2015-4-14 11:55

Yes... Apple Watch Can buy from AOS Only....
AOS都可以退, 只不過扣手續費 15% Charge

原來係。。。咁!!   

似乎佢哋今次對自己嘅產品信心。。有限喎。   真係想避免退貨潮。 ...
knockhead 發表於 2015-4-14 12:06

this point ...I agree

原來係。。。咁!!   

似乎佢哋今次對自己嘅產品信心。。有限喎。   真係想避免退貨潮。 ...
knockhead 發表於 2015-4-14 12:06

咁都有得抽水。14日退款收你15%都算係咁啦。
而且AOS退貨都未必要收15%。

你試下買Samsung, Sony, LG, Moto智能手錶,退都無得退!