有冇人最近係apple fw , ifc , cwb 出機,品質問題好番少少未?

http://www.hkepc.com/forum/viewt ... 3677&highlight=

中過招,如果依家品質有改善,想出iphone6plus , 另外比左錢係咪可以要求係佢店內開盒睇?謝了

正常自用USER 買手機都係俾錢即時開盒睇

未,一樣咁差,我呢幾日換左幾次都唔 ok

未,一樣咁差

琴日先買64gb 6 plus sliver既

第1部一開已花,換

第2部 叫正常,但太陽照就見有塵

不過算,我唔想再拎去換

又買左Apple Care+

iTunes 同步相又會停左, iCloud restore 之前部舊機(本身64gb space grey 俾左家人), 但restore 落新機會lag下lag下,iTunes 同步相又會停

set 做新iPhone 先正常

鄭州 工廠  品質  恆如垃圾  深圳個邊 hea 住做 ....有你用 算把啦

等 6s

上個月買6,F字頭序列號,第一部開盒有黑色邊痕跡,職員話係膠水
第二部開盒又有膠水邊,而且見到面版上下裝磡唔平均
第三部開盒一樣有膠水邊,算係比較少,將就下唔換啦
膠水邊係黑色,望落好明顯,突晒出黎

上個月買6,F字頭序列號,第一部開盒有黑色邊痕跡,職員話係膠水
第二部開盒又有膠水邊,而且見到面版上下 ...
7喜 發表於 2015-4-21 23:27

請問一次買機 , 有花開3部黎睇 .
洗唔洗每部 "先退後買" ?

要既話信用卡條數都幾勁下..預開3部現金要帶差唔多2萬

第二部開盒又有膠水邊,而且見到面版上下 ...
7喜 發表於 2015-4-21 23:27

我個部都有黑色邊痕跡,但第一部開盒有黑色邊痕跡又花同mon有塵,第二部已少,真係好細心,拎燈照先見到,我都係將就下唔換

題外話兩部都MLC

請問一次買機 , 有花開3部黎睇 .
洗唔洗每部 "先退後買" ?

要既話信用卡條數都幾勁下..預開3部現金 ...
ww258123 發表於 2015-4-21 23:30

原本係,我信用卡碌左7188 iphone , EPS 688買Apple Care+ , 20號fw買

咁退本身要再碌,但之後有個staff 再黎話可以直接換,check完ok再幫我轉移Apple Care+落新機

之後14日內再番黎都可以直接換,check完ok又係再幫我轉移Apple Care+落新機

但退cash番信用卡就要7個工作天

我都唔換了唉,搞到自己又煩

換完又重貼mon貼,restore 番backup