對Apple 有多一次失望,Steve Job 死後越來越差

Apple 越來越貪$,繼TLC 事件後
又有PC/Mac browser  開新 Apple ID 一定要入credit card 事件.....唉

回覆 1# no_on888
好似唔加都得,定改左?

有方法可以唔入credit  card資料都開到account
google下啦

回覆  no_on888
好似唔加都得,定改左?
戀人未滿 發表於 2015-5-9 21:38

星期五公司買左十部new MacBook air..
諗住一次過開十個APPLE ID ...點知煩到嘔

有方法可以唔入credit  card資料都開到account
google下啦
devilmax 發表於 2015-5-9 21:40

Apple HotLINE CS Staff 話用 Pc/Mac browser 開一定要喎
如果得又咪對 Apple 再一次失望,Apple staff 都吾識解決

星期五公司買左十部new MacBook air..
諗住一次過開十個APPLE ID ...點知煩到嘔 ...
no_on888 發表於 2015-5-9 21:41

係 app store  是但 搵隻 free app 黎down....再跟住注冊  可以 免 填 credit card info...

p.s 十個APPLE ID ...點知煩到嘔 ..

做人都好煩  吾使做右成日有錢收既工  你搵到嗎.............變性等富二代包羅

係 app store  是但 搵隻 free app 黎down....再跟住注冊  可以 免 填 credit card info...

p.s 十個APPLE ID ...點知煩到嘔 ..
cyberx131 發表於 2015-5-9 22:50

大家應該係問,點解要開 10 個 Apple ID?

一個日本、香港、美國,三個 ID 都夠用啦。

回覆 7# dennis10

三個都夠煩啦,個個都要入信用卡同地址

回覆 1# no_on888

其實五六年前已經係咁

差到不得了..........