有Apple Care+ 係咪只要唔係爆mon或彎就可任換兩次?

之前買左Apple Care+, 請問係咪只要唔係爆mon或彎就可任換兩次?
其實部機正常運作,但個外殻有D花,加上就黎換6S所以想換定部refurbished 拿去賣好D價

之前買左Apple Care+, 請問係咪只要唔係爆mon或彎就可任換兩次?
其實部機正常運作,但個外殻有D花,加上就 ...
googleli 發表於 2015-8-6 15:01

乜唔係唔理你有無爆mon或彎, 只要你肯比 $600幾就可換番新機? 抑或你係想問如果無爆mon或彎, 可唔可以唔使比個 $600幾, 就可以換番新機?

2年內包2次意外損壞,(開到機,所有功能用到,唔係叫損壞) 可以用$548換機

2年內包2次意外損壞,(開到機,所有功能用到,唔係叫損壞) 可以用$548換機
scyuen75 發表於 2015-8-6 16:59

淨係外殻花, 無得用 $548 換機, 咪打爆個螢幕先去換羅

只要有條屍就可以加錢換機

但要check apple_id同password嗎??

淨係外殻花, 無得用 $548 換機, 咪打爆個螢幕先去換羅
aleck_choi 發表於 2015-8-6 17:24

其實外殻花好多時唔洗錢都換比你

其實外殻花好多時唔洗錢都換比你
KoBe@Lakers 發表於 6-8-2015 07:39 PM

Apple care+可以無限任換?

你有條屍就換到,但部機冇花會貴多六百咩?