河蟹

由於本論壇某些會員不斷對人不對事....現刪除文章   河蟹也

甘個 safari 不停 reload

因為 ram  少  但係好多web page要多過1g ram

我覺得繼續用1GB都好吖,假如我係一個九流程式編寫員,咪繼續可以有借囗,彈Apps 係唔夠Ram,唔係自己屎囉,正喎⋯⋯

我覺得繼續用1GB都好吖,假如我係一個九流程式編寫員,咪繼續可以有借囗,彈Apps 係唔夠Ram,唔係自己屎囉 ...
TimCook 發表於 2015-8-14 15:07

有人話 圖 係  ps   

有人話 圖 係  ps
cyberx131 發表於 2015-8-14 15:08

唉呀,如果唔係真,到時有2GB,咁我作為一個九流程式編寫員,彈Apps時,有咩借口好用呀?

1GB ram咪玩啦
用緊6同6+個d人一定唔會換機
1GB根本就唔夠用
電腦夠可以用1GB啦,廢話

甘個 safari 不停 reload

因為 ram  少  但係好多web page要多過1g ram
cyberx131 發表於 2015-8-14 14:53

好奇一問,邊D web page 要求裝置要多過 1GB Ram ?

有人話 圖 係  ps
cyberx131 發表於 2015-8-14 15:08

梗係你生產線上的工友話你知頂呢~

好奇一問,邊D web page 要求要多過 1GB Ram ?
TimCook 發表於 2015-8-14 15:31

你試下開多個  web site    你想返去第一個時  

個畫面不停reload  吾係停係你之前畫面    有時safari 仲會彈app

我個人推測會係 2GB Ram
A9會係 3核CPU + PowerVR GT7400 (至少)

性能夠秒殺膠通的驍龍820