今日羅部5s去ifc整

D員工幾好,
不過換反尼兩部機一開就無電(即係放左好耐都無人換)
重要係7.1.2 同 7.0.4

舊OS 先好, 慳電
如果d app support 到iOS 7 的話就唔洗升

回覆 2# Once

可惜我Dbackup係ios8 ,唔up無法還原

回覆  Once

可惜我Dbackup係ios8 ,唔up無法還原
rayad 發表於 2015-8-16 15:35

咁嘅話無辦法

回覆 4# Once

我諗部機放左最少半年以上
同埋部機係翻新機,
只知mon機身電池係全新
音量+-一定係舊機,因為入面有D老黎既野,
主機版唔知新定舊

回覆  Once

我諗部機放左最少半年以上
同埋部機係翻新機,
只知mon機身電池係全新
音量+-一定係舊機 ...
rayad 發表於 2015-8-16 15:58

有老泥咁恐佈
底板都多數係翻新, 生果又唔似*** 成日都壞板

舊OS 先好, 慳電
如果d app support 到iOS 7 的話就唔洗升
Once 發表於 2015-8-16 12:25

我用緊 IO6, 有冇乜要升請教一下....

我用緊 IO6, 有冇乜要升請教一下....
bobopig 發表於 2015-8-16 18:16

用開d app 唔需要新iOS / 對新iOS d 功能無興趣其實無乜需要升
安全性 / bug 另計

回覆 7# bobopig

回覆 8# Once

新ios   backup 不能回舊ios

舊ios backup可去新 ios

即backup不能down級,只可向前

回覆  bobopig

回覆  Once

新ios   backup 不能回舊ios

舊ios backup可去新 ios

即backup不能down ...
rayad 發表於 2015-8-16 18:35

謝謝 Once 和 RAYAD....

暫時都冇軟件要 ISO7 以上才用到.....
只係好似 IOS 8.4.1 穩定左......用埋 ISO6 好似好多漏洞 ?