睇第三次先知,原來唔係 iPhone 6

近排電視節目唔好睇,所以好少開電視,早兩晚見倒呢個廣告,一路食飯一路睇,都一路以為係 iPhone 6,但噚晚睇第三次先知,原來唔係⋯⋯

https://youtu.be/h25NJTxMrIo
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

近排電視節目唔好睇,所以好少開電視,早兩晚見倒呢個廣告,一路食飯一路睇,都一路以為係 iPhone 6,但噚 ...
TimCook 發表於 2015-8-27 13:55

你而加先知...我和女友上次食飯睇電視..
先發覺***連廣告都要抄人...何苦...
明明自己都係大廠...

你而加先知...我和女友上次食飯睇電視..
先發覺***連廣告都要抄人...何苦...
明明自己都係大廠... ...
charcsc2000 發表於 2015-8-27 14:30

個廣告咁,老細肯收貨先難明,一係老細要求拍到咁⋯⋯

個廣告咁,老細肯收貨先難明,一係老細要求拍到咁⋯⋯
TimCook 發表於 2015-8-27 14:33

應該係啦...連我老媽子都話, 點解咁似iphone廣告...
最唔明係...明明佢係大廠...電話抄人都算啦...
連廣告都要抄人...也太過份了吧...

應該係啦...連我老媽子都話, 點解咁似iphone廣告...
最唔明係...明明佢係大廠...電話抄人都算啦...
連廣 ...
charcsc2000 發表於 2015-8-27 14:35

NO 啦,呢個世界,只有美國先係大,佢大極都係韓國人,粗糙。你見過 "一般" 嘅韓人,你就知道。

三叔 邊邊風。。。。。。。

NO 啦,呢個世界,只有美國先係大,佢大極都係韓國人,粗糙。
TimCook 發表於 2015-8-27 14:38

***算大嫁啦...
我意思係android果邊....
今時今日仲有自家cpu, ram, 零件等等, 唔靠高通...果邊....
咁都唔算大...咩先叫大...

***算大嫁啦...
我意思係android果邊....
今時今日仲有自家cpu, ram, 零件等等, 唔靠高通...果邊....
咁 ...
charcsc2000 發表於 2015-8-27 14:41

不過咁,我又 亞Q 一吓:又一次證明,好嘅嘢就會有人抄⋯⋯

不過咁,我又 亞Q 一吓:又一次證明,好嘅嘢就會有人抄⋯⋯
TimCook 發表於 2015-8-27 14:43

問題係...佢好壞都抄....
將自己優點變埋人地缺點...
講真..今時今日...如果要買一部換唔到電, 又插唔到卡...點解唔買iphone..

三叔 電池縮水 同  iphone 6s 拍住上