[操作疑難] lightning USB drive邊款最好用?

PHOTOFAST i-flash drive超唔得

(Sent from HKEPC iPhone app)

PHOTOFAST i-flash drive超唔得
friendhtc 發表於 2015-9-7 00:08

都係果句..款款都係一樣...
差在個app支援d咩...

所以唔好買, 將呢筆錢用黎upgrade好過...

有朋友建議我用呢錢來買Dropbox cloud 2T

(Sent from EPC Pocket iPhone app)

有朋友建議我用呢錢來買Dropbox cloud 2T

(Sent from EPC Pocket iPhone app)
friendhtc 發表於 2015-9-7 13:59

最重要係你買黎做咩..
呢舊野係唔好用...除非你好urgent要拎iphone既野出黎...

最重要係你買黎做咩..
呢舊野係唔好用...除非你好urgent要拎iphone既野出黎... ...
charcsc2000 發表於 2015-9-7 14:01

我主要用來放用單反影啲相, 再喺instagram同facebook upload,由於大容量, 張張4,5M
以前30pins年代用原生adapter插完可以直接upload唔駛先過入機
而家煩在又要過入機先, 而如果用cloud, 過相又慢

我主要用來放用單反影啲相, 再喺instagram同facebook upload,由於大容量, 張張4,5M
以前30pins年代用原 ...
friendhtc 發表於 2015-9-7 15:53

可以試下wifi sd卡果d..肯定好用過呢d ios專用...

可以試下wifi sd卡果d..肯定好用過呢d ios專用...
charcsc2000 發表於 2015-9-7 16:25

wifi SD唔駛過入手機先咩???

wifi SD唔駛過入手機先咩???
friendhtc 發表於 2015-9-8 00:09

有d wifi sd聲稱可以直接過上網, 你可以去check下...