好想用 IP6S, 但今日冇 APPS 入唔到去搶...用家.....

唯有去上台出一部....而家係冇續約, 每個月硬食四百幾....
就係留番黎而家先轉台/續約.....

請問 IP6S 配邊個台最夾 ? 或邊個台較收得好 D ? 係張軍澳 同 葵芳,荃灣呢邊.....
10G PLAN 應該唔會上...用 2 ~ 6G.....

有冇版友提議邊個台呢 ? 或多小小野送.......定係個個都咁衰, 收得差.....搵部機番黎. 自己去 JOIN 限速 3/4 G 毛限.....或去每個月出儲值卡最好呢 ?

好似最差係數馬X........乜野功能都要另外再俾錢....好似突有事, 想 THEATHING 俾其它人/手提電腦. 要再俾月費先可以開到呢個功能........但其它台唔駛......唔埋你點用. 總知埋 G數俾錢....

謝謝....

今日係根本唔洗用app,我都係甘收左錢先幫大陸同事手動訂左2部,10月中出貨果批

回覆 1# bobopig

放心,實有大把蟹貨,隨時原價收兼送西餅~

今日係根本唔洗用app,我都係甘收左錢先幫大陸同事手動訂左2部,10月中出貨果批 ...
bakamono 發表於 2015-9-13 03:24

冇喎. 我係電腦面前.....係咁 F5. 等 RELOAD. 去到 3:30 都係一埋文字.....未有得訂.....但見人係咁係 APPS 掃貨.....放棄了.....去個 TOLIET.....返到黎見個頁面變左可以訂.......但按完顏色同容量. 就話冇貨....

可能用我 CHROME.......你地用電腦買到, 用 SFARI ?

回覆  bobopig

放心,實有大把蟹貨,隨時原價收兼送西餅~
charcsc2000 發表於 2015-9-13 12:15

唔啦, 一來幫人買呢D貨, 要俾 CASH. 二來有事要換.....都唔知有冇14日.
同埋我橫掂約換....睇下有乜 PLAN 好用啦........好似 1010 最夾 ?

同埋而家 D 單出晒. D人話有埋 CUT 單制. 可能小左好多死貨.....

唔急買既 你直頭 AOS 開就買啦
6S 開左幾個鐘...

唔急買既 你直頭 AOS 開就買啦
6S 開左幾個鐘...
dom 發表於 2015-9-13 13:00

我等上台出算了.......等 AOS 又唔知幾時先送, 而家又要貴 PLAN, 我兩張咭. 一張450, 5G, 一張 298, 500M.

冇喎. 我係電腦面前.....係咁 F5. 等 RELOAD. 去到 3:30 都係一埋文字.....未有得訂.....但見人係咁 ...
bobopig 發表於 2015-9-13 12:30

果日行緊旺角睇女,睇到佢系地地禁緊先記得有D回事,之後就買到了
3點半左右,用Z3

P.S. 果時仲有S PLUS

回覆 1# bobopig

bobopig, 好耐無見XD
FYI
http://www.iphoneprice.hk/headlines/hk-iphone-6s-plan-analysis/

個人都係建議3/csl./1010
始終ip6s support LTE cat.6, 厘兩個台玩cat.6 會開心d.
不過你之前有無登記到3q或者csl the club?
如果依家先登記我諗都要一段時間先有機拎.

目前睇緊回收價. 如果價格夠低, 我或者會考慮一下.