升上ios9後

app store軟件不能更新,i con有個6字代表未更新軟件,但進入去是不能更新的!

回覆 1# manshum

剛才停了wifi用4G又能更新了☝

昨晚已經是這樣. 今天又正常返!

有冇試 用唔用到3d touch?
http://gameapps.hk/index.php/ios/12324-3d-touch-iphone <-- 來源

有冇試 用唔用到3d touch?
avg 發表於 2015-9-17 14:13

「Cydia開發者Elias Limneos剛剛公佈了一段短片...」
你有冇睇內文??

我升級完係無 News app,但係老闆部機有... 費解??佢聲稱個 account 同 credit card 都係香港。

我升級完係無 News app,但係老闆部機有... 費解??佢聲稱個 account 同 credit card 都係香港。 ...
pandaz 發表於 2015-9-17 15:07

我都冇,我估香港係冇,我睇過香港蘋果網頁,冇題呢樣嘢,而且佢個公仔都冇⋯⋯

下面呢張係米國嘅公仔⋯⋯

可能你老闆自己都唔清楚,或者佢⋯⋯
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

Dropbox 更新完,依然系installing
之後Reboot 會同你 remove 左

(Sent from EPC Pocket iPhone app)

我升級完係無 News app,但係老闆部機有... 費解??佢聲稱個 account 同 credit card 都係香港。 ...
pandaz 發表於 2015-9-17 15:07

要美國先有....

要美國先有....
charcsc2000 發表於 2015-9-17 17:31

update 完多左個find friends..