[操作疑難] 想問IPHONE5, 依家IOS7, 是否值得上IOS8

因為之前I4上IOS7中文字都寫唔順
怕再中伏

但IOS7依家WHATSAPP個NOTIFICATION無字出, 真係有D唔方便

希望用I5升過IOS8既CHING指示下

超謝

怕再中伏

但IOS7依家WHATSAPP個NOTIFICATION無字出, 真係有D唔方便

希望 ...
df7 發表於 2015-9-19 10:47

依家冇ios8啦

依家冇ios8啦
yhs6261 發表於 2015-9-19 10:52

已經唔可以自己用itune, shift+restore? omg

用緊據說比iPhone5仲要差既5Cheap

IOS8.13非常正常及流暢(動畫特效有關閉)

P。S。宜家應該無得升做IOS8任何版本

怕再中伏

希望 ...

WHATSAPP個NOTIFICATION無字出係whatsapp問題

Iphone 5配ios7係最perfect, IOS8廢到你唔信,IOS9先叫正常返

怕再中伏

希望 ...

Whatsapp notification 無字出係 whatsapp 新版本自己改左,同iOS 無關

iphone 5 用家⋯⋯上左ios 9, 都唔算慢

有新升新
遲早你都要升,總會出 d apps 唔升唔比你用

Whatsapp notification 無字出係 whatsapp 新版本自己改左,同iOS 無關
tonileung 發表於 2015-9-19 15:05

IOS7 鎖左唔比開番, 要IOS8

IOS7 鎖左唔比開番, 要IOS8
df7 發表於 2015-9-19 22:50

原來係咁,thanks for info.