[操作疑難] iPhone6s 粉 抽中左

DEL

我都係直接出16GB比佢算

謝謝各位Ching解答我信用卡問題。

其實我就唸往買部6s 128GB銀自用
但係今日IR一開,有咩就入曬先,我預玩下,無唸過中
睇到得一部16G ...
a39g99 發表於 2015-9-26 07:00

16GB 真心好唔夠用 ,除非係啲 好少用電話嘅人拎黎威啦...

水佢唔好要啦

回覆 1# a39g99

今日今易買到機,你話得價有冇得升,自己想想,另外你買給女友,會唔會她對你好點,關系更好,會就買,幾千值

回覆 1# a39g99

你的不安,似係女友,多過iphone

+$12 yeah!!!

16GB 真心好唔夠用 ,除非係啲 好少用電話嘅人拎黎威啦...

水佢唔好要啦 ...
hihihi123hk 發表於 2015-9-26 07:21

咪就係比朋友用早兩三個星期開心下,女人覺開心都無計
IG,Facebook,Whatsapp,相
16GB夠唔夠用我就唔知但係到時備份相個個咪又係我

回覆  a39g99

你的不安,似係女友,多過iphone
kkfon 發表於 2015-9-26 07:40

最大問題係琴日佢先同我一齊買左半打硬碟我話無錢遲D佢殺左我都似,幫佢下火我洗費仲大

我想問各位師兄,呢家真係無得分期?今個月真係手緊
佢仲話陪我一齊拎機

有野叫量力而為... 你女友都幾唔成熟下...
直接d 講句你女友遇到有錢仔追應該都...

仲有一個方法,look完card 打上card Center 做分期
但要收手續費(你當息啦)年利3-7%
其實同借錢無咩分別,一唔記得還要成張卡即時找數包括你之前既分期
小心萬劫不復...

講真16Gb ⋯⋯點用啊?
4K拍片,拍幾嘢就GG,佢到時仲火滾⋯⋯

Apple store 好似係有HSBC分期做。

有野叫量力而為... 你女友都幾唔成熟下...
直接d 講句你女友遇到有錢仔追應該都...

仲有一個方法,look完 ...
Eriku 發表於 2015-9-26 08:18

咁又唔好咁講
中學到呢家啦都見曬家長
iPhone6佢都係自己換,佢都間中有送我超合金玩具
佢都有幫我草錢的抽起左筆,年尾去澳洲

我良好市民唔借錢的,我只係唔想做衰仔返屋企叫人幫手刷卡
以前唔係話有得用HSBC分期,點解無啦啦又無左

你買 HDD 係用自己錢罷?
佢要 iPhone,就由佢自己俾錢囉

難聽啲講,佢買姨媽巾,駛唔駛又買返幾條底褲過你,先至叫做 fair?
未結婚就同你分身家既女人..... 你諗你嘞