有無好推介保護套 for 6s plus 配 IMOS 3D 曲面0.4mm 玻璃貼?

有沒有那一款有掛繩的保護套 for 6s plus 可以配 IMOS 3D 曲面 0.4mm 玻璃貼可以推介呢? 最好有附上掛繩的款式

IMOS 3D 曲面 0.4mm 個厚度我覺得你會後悔用喺6S

厚過0.3mm有機會用唔到3d touch

IMOS 3D 曲面 0.4mm 個厚度我覺得你會後悔用喺6S
犯人唔得尊 發表於 2015-10-7 17:07

我貼左用在 6S 上 3D Touch 用到無問題的, 只是想看下有無好一些的保護套可以試下

厚過0.3mm有機會用唔到3d touch
pakchi70 發表於 2015-10-7 17:28

IMOS 3D 0.4mm 曲面玻璃貼用到 3D Touch 無問題, 只係想看看有無好的保護套可以推介

IMOS 3D 0.4mm 曲面玻璃貼用到 3D Touch 無問題, 只係想看看有無好的保護套可以推介 ...
kelvinchi 發表於 7-10-2015 05:34 PM

good news

要有繩位又裝到3D貼我暫時只想到tunewear eggshell

要有繩位又裝到3D貼我暫時只想到tunewear eggshell
catt 發表於 2015-10-7 18:02

請問邊道最多最齊 Tunewear 套賣?Thx!

catt 發表於 2015-10-7 18:02

即是呢款嗎?

http://www.tunewear.com/en/iphon ... 6s-plus-6-plus.html

即是呢款嗎?
kelvinchi 發表於 2015-10-7 20:29

係,tunewear好多地方都有,你可以去旺角星際睇睇