3台機係咪只可以去TSO/華風整?

3台機係咪只可以去TSO/華風整?

著唔到機就係,著到機可約天才

著唔到機就係,著到機可約天才
akitohk 發表於 2015-10-12 09:21

thx ching, 但請問如果人為壞機, 成部換大約幾錢

thx ching, 但請問如果人為壞機, 成部換大約幾錢
kong1234 發表於 2015-10-12 09:23

唔識答你
我剩係身邊有人試過6plus 爆mon 收999換service unit
另有版友話如果機身彎曲左就要收2xxx

唔識答你
我剩係身邊有人試過6plus 爆mon 收999換service unit
另有版友話如果機身彎曲左就要收2xxx ...
akitohk 發表於 2015-10-12 09:29

thx ching,
因為我個部係機身彎曲, 入水, home button physcial damage, 唔著機,
我諗應該都冇得整架啦

thx ching,
因為我個部係機身彎曲, 入水, home button physcial damage, 唔著機,
我諗應該都冇得整架啦 ...
kong1234 發表於 2015-10-12 09:33

其實入水..你已經可以唔駛整...隨時醫返都要機價一半...

唔洗理,照約天才,我部細6 128響3出, 入水著唔到, 都係去IFC 1換1
$2388

唔洗理,照約天才,我部細6 128響3出, 入水著唔到, 都係去IFC 1換1
$2388
gigawatt 發表於 2015-10-12 17:21

但佢叫我去TSO 整, 其實我係咪要投訴?

$2388

係咪無論邊個容量都係收2388?

$2388

其實我昨天已去搵天才, 但佢又叫去返TSO/華風, 都唔知點