其實係咪大部份人都買中三星晶片?

如題

如題
krispc 發表於 2015-11-5 21:04

本來三星晶片比台積電多  新貸都係以三星為主  而家有台積電都優先比左美國先 黑心生果都心知 就係要亞洲區食哂三星蟹貸  生果而家都己cut左吾少單 之前訂左吾少三星 個個都要tsmc 越遲越難買到台積

本來三星晶片比台積電多  新貸都係以三星為主  而家有台積電都優先比左美國先 黑心生果都心知 就係 ...
cyberx131 發表於 2015-11-5 21:14

咩時候買最好?

回覆 2# cyberx131

我吟日買6s 64 rose gold tsmc
之前 aos 6s+ rose gold 又係tsmc

回覆  cyberx131

我吟日買6s 64 rose gold tsmc
之前 aos 6s+ rose gold 又係tsmc
a886 發表於 2015-11-5 22:21

六合彩都有人中  吾中佔九成以上

咩時候買最好?
krispc 發表於 2015-11-5 22:01

真心 講 如果係自用 可以等 iphone7  台積電食哂 A10 單  吾駛煩

吾等得 只有頭一批台電較多 吾想煩 就吾好check cpu  用到出年賣左佢換 iphone7

上星期IR @ ifc兩部細粉都係台積,一部幫人買一部收為己用

真心 講 如果係自用 可以等 iphone7  台積電食哂 A10 單  吾駛煩

吾等得 只有頭一批台電較多 吾 ...
cyberx131 發表於 2015-11-5 23:10

又幾有道理,要再諗諗

本來三星晶片比台積電多  新貸都係以三星為主  而家有台積電都優先比左美國先 黑心生果都心知 就係 ...
cyberx131 發表於 2015-11-5 21:14

想請問資料來源?

想請問資料來源?
tonileung 發表於 2015-11-6 08:57

你咪問啦,唔通答你:又係我老作咩。