想問下大家去邊出iphone

我第一次買iphone 想出部6S 想問下有咩要留意
只係知要check下粒U  
有問下有冇咩野 要係買機個陣Check下?  
仲有想問埋如果係三星U 想換機 洗唔洗唸理由換機
第一次買Iphone機 好多野唔清楚  唔該各位!!

walkin啦即場開即場換

如果我有換台u  應該點同佢講? 係唔係要是但賴佢個mon有影個D

如果我有換台u  應該點同佢講? 係唔係要是但賴佢個mon有影個D
lco1234 發表於 2015-12-1 09:59

如果果批貨係3星U 我諗你換20部都未必換到

lco1234 發表於 2015-12-1 09:59

Don't focus on the CPU la. What if you finally find one with TSMC CPU but with poor screen? Will you still keep it or continue to exchange? Chances are that the next one u get is also a Samsung CPU.

Don't focus on the CPU la. What if you finally find one with TSMC CPU but with poor screen? Will y ...
50144 發表於 2015-12-1 12:10

TSMC 只係BOUNS
其實好多人都係中*** , 與其浪費時間抽台CPU, 不如一係等下代IPHONE7先換
, 一係就9 買部頂住先(如果你急用)

TSMC 只係BOUNS
其實好多人都係中*** , 與其浪費時間抽台CPU, 不如一係等下代IPHONE7先換
, 一係就9 ...
kingleo666 發表於 2015-12-1 12:50

True.... I don't mind TSMC or Samsung... However, I don't play games on iPhone so it doesn't really bother me My 6s+ is a Samsung CPU and still have around 40% power after one day use