請指教:第一次買iphone 想問有乜要check ?

我係想買6s+  但聽講話質量好有問題,真的嗎?

想體驗下抽公屋抽白居易抽六合彩既感受, 抽ip6s+ 幫到你

想體驗下抽公屋抽白居易抽六合彩既感受, 抽ip6s+ 幫到你
kingleo666 發表於 2015-12-3 16:14

walk in 無得賣嗎?

walk in 無得賣嗎?
profitman 發表於 2015-12-3 17:01

有~~~可以當場chack

有~~~可以當場chack
kingleo666 發表於 2015-12-3 17:12

吾駛驚 你只要吾打機  三星u 右有物好驚 至於 mon 問題 只要吾係太過離譜 mon有少問題是應該

吾駛驚 你只要吾打機  三星u 右有物好驚 至於 mon 問題 只要吾係太過離譜 mon有少問題是應 ...
cyberx131 發表於 2015-12-3 19:40

你咁講,個mon應該要有少許問題先至係正常?

你咁講,個mon應該要有少許問題先至係正常?
kaxman 發表於 2015-12-4 03:23

唔可以咁講, 有問題就係有問題

只係你幾乎唔可能搵到一個完全無問題既MON

完美MON係可遇不可求的, 100隻都唔知有無1隻

唔可以咁講, 有問題就係有問題

只係你幾乎唔可能搵到一個完全無問題既MON

完美MON係可遇不可求的, 100 ...
3ldk 發表於 2015-12-4 04:16

我上次抽到部機個MON都算完美, 係有黃黃地屏外.....就係因為個耳機位漏電流聲所以攪到我退貨

三星u 垃圾到嘔 , 不如下一代先出

三星u 垃圾到嘔 , 不如下一代先出
holyswordman 發表於 2015-12-4 15:57

下一年 iPhone 7 的 Apple 10 處理器的訂單可能被台積電完全壟斷。據報告指,台積電會採用 Integrated fan-out, InFO (整合扇出型封裝)技術,容許晶片彼此推疊並直接安裝到主機板之中,減少裝置的厚度和重量,由於有傳 iPhone 7 會比 6s 更薄,這個技術製造出來的 Apple A10 晶片,更容易獲得蘋果青睞