中移動網上買iphone 6s plus 128G減$600 再送$200超市禮卷

https://1cm.hk.chinamobile.com/o ... ;productCategory=31

唔係乜色都有, 睇下淨番乜野色
iphone 6s plus 64G減$500 再送$200超市禮卷
反而iphone 6s 64減得$200 再送$200超市禮卷再送耳筒

我買了iphone 6s plus 64G 金色

回覆 1# MAX100

訂完要即時用credit card 過數先, 之後等通知你去門市拿機
我估walk in 門市都係現金減價, 上網先再送$200超市禮卷

樓下出機攻略有post講

睇唔到呢個Post

琴日係中移動,用舊客買

iPhone 6S Plus 64GB rose gold
正價減$8

無任何野送!

睇唔到呢個Post

琴日係中移動,用舊客買

iPhone 6S Plus 64GB rose gold
正價減$8

無任何野送! ...
jackychau 發表於 2015-12-21 10:34

中移賣得好低調, 門市唔見有show呢個優惠....
我估sales明知都唔會出聲...

中移賣得好低調, 門市唔見有show呢個優惠....
我估sales明知都唔會出聲...
MAX100 發表於 2015-12-21 11:56

唔算低調,佢地後面成排mon都show緊一不離二個野,係無講iphone網上個價姐

網上好似無rose gold 優惠?

網上好似無rose gold 優惠?
jackychau 發表於 2015-12-21 12:43

rose gold 128gb 7488送200惠康coupon

回覆 8# imber

得128GB
無64GB?

計返同64GB正價差不多,多了64GB…
傷心中…

回覆  imber

得128GB
無64GB?

計返同64GB正價差不多,多了64GB…
傷心中… ...
jackychau 發表於 2015-12-21 13:20

64gb有金同黑
$6688
頭post有link,click入去睇下