特急!!!IPHONE 5更新左whatsapp2.12.13版後彈apps再開唔番

IOS係7.1.1 已JB,入面既對話好重要可惜又未備份
請問宜家可以點做?萬分感謝!!!

這個故事教訓你  吾一定最update係好   有隻pc transfar whatsapp massage 既軟件可以 backup 對話  要俾錢先係完全版

這個故事教訓你  吾一定最update係好   有隻pc transfar whatsapp massage 既軟件可以 backup 對話 ...
cyberx131 發表於 2016-1-6 20:49

首先 wts 出左新版後30天內需要更新
如果唔係會用唔到

2.12.13問題, 有兩個方式解決
1. 等出 2.12.14
2. 更新至IOS8 或以上

首先 wts 出左新版後30天內需要更新
如果唔係會用唔到

2.12.13問題, 有兩個方式解決
1. 等出 2.12.14
2. ...
小伙子 發表於 2016-1-7 18:54

睇黎你 只有 更新 ios9 一條路

不見得whatsapp 會理會以前版ios 相容性問題 ----想用whatsapp就要更新ios 吾係一定有問題

IOS 6使用 wts 係唔會有相容問題
因為版本最後只會去到未支援wts call version
同埋唔會提你更新 因為係最後一個未支援wts call version

IOS 6使用 wts 係唔會有相容問題
因為版本最後只會去到未支援wts call version
同埋唔會提你更新 因為係最 ...
小伙子 發表於 2016-1-8 21:24

樓主係ios7 仲想玩whatsapp吾出問題  右吾想更新ios 仲有無方法

樓主係ios7 仲想玩whatsapp吾出問題  右吾想更新ios 仲有無方法
cyberx131 發表於 2016-1-9 18:32

如果屋企有電腦上到網,正常係會用itune 做 backup
沒有backup可考慮hardreset
裝番wts用到機會應該都大