想出 apple watch

見佢 $2200 好似 ok,
定等 apple watch 2 好 ?

我會買只平的 Android wear, moto 360 用住先, 等 apple watch 2 出先換

回覆 1# ellewong

用iPhone 就配apple watch, 以watch 機能來講,點升級都唔會飛天,同時新出品又會加價,所以唔洗等。

見佢 $2200 好似 ok,
定等 apple watch 2 好 ?
ellewong 發表於 2016-4-9 11:40

$2280 買隻返黎,就算到時真係有二代出都好,都唔係立即有得你買。好喇,到你真係買二代,咪賣咗隻舊嗰囉,斯斯文文用,又唔花唔崩嘅,最多咪平幾百賣,咁嘅嘢都要問人,唉⋯⋯

回覆  ellewong
用iPhone 就配apple watch, 以watch 機能來講,點升級都唔會飛天,同時新出品又會加價, ...
6seven 發表於 2016-4-9 17:24

但傳聞 watch 2 係電量或耗電量有突破, 可能可以代機超過一日以上, 另外亦期代 watch 2 可能係錶形有改變, 希望可以出圓形啦

但傳聞 watch 2 係電量或耗電量有突破, 可能可以代機超過一日以上, 另外亦期代 watch 2 可能係錶形有改變 ...
aleck_choi 發表於 2016-4-9 19:39

E家一日由8am~5pm 都只係用1/4 電, 同時手表apps 只係轉助iphone, 唔會長開黎用.

電長電短都係瞓覺差iphone + 差apple watch, 點都係每日差一次.

PS: 現代鋰電常滿會好D.

等 apple watch 2

我都等apple watch 2,唔知幾時會出呢

E家一日由8am~5pm 都只係用1/4 電, 同時手表apps 只係轉助iphone, 唔會長開黎用.

電長電短都係瞓覺差ip ...
6seven 發表於 2016-4-9 08:36 PM

咁咪用唔到佢個偵測睡眠質素功能

咁咪用唔到佢個偵測睡眠質素功能
jzu 發表於 2016-4-10 01:18

每個人使用唔同吧!

但總要有差電時候.

同時樓主第一考慮點"見佢 $2200 好似 ok", 2千零蚊.

apple watch 2 新出之時又係咪2千零蚊!?