中XX網上商店有SE賣(更新報告)

中XX網上商店有SE賣 各個色都有
仲有$100 超市禮券(中XX用戶還有額外優惠)
已買

報告下
三星U
一開始個MON上方有小黃 用到依家就越來越少了 可以忽略了
因為不用藍牙所以沒試到
沒其他問題
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

始終係 apple store 買可以有14日完全退款或換全新機, 都係唔博啦, 為個一百元

始終係 apple store 買可以有14日完全退款或換全新機, 都係唔博啦, 為個一百元  ...
aleck_choi 發表於 2016-4-21 10:47

Agree.. if they discount for 10% then will consider.. .

Agree.. if they discount for 10% then will consider.. .
moliuk 發表於 2016-4-21 12:35

discount for 10%? I just wonder whether CMHK selling iphone (not join plan) has 10% profits

現有CMHK 上網 plan 客戶買 iPhone SE
即減 $200

$100 超市禮券
小米行動電源 5000mAh

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

頂 係csl買左兩日都出
之前問極都無

粉得16g又係倉底貨

頂 係csl買左兩日都出
之前問極都無
三唔識七 發表於 2016-4-21 18:16

頂!我米又係