[開箱] ZNAPS磁能線到咗喇~!!

我諗都係第一個HKEPC ZNAPS嘅開箱,
等咗咁耐係今日終於見到EMAIL話出咗貨, 半個鐘之後就送到我公司 (唔知係EMAIL慢咗定郵差真係送信咁純熟 XD)
唔好講咁多, 網上成日見到啲人開箱又得個殼又爛哂信封咁, 到底係點架呢!!!!!!

個信封無爛嘅

張A4紙都完整嘅, 右手邊就係磁能線喇

我訂咗三個頭, 兩個線嘅Adapter, 磁力都幾勁, 佢地係自己痴住咗嘅

個頭嘅大特寫

Adapter嘅大特寫, 粒LED燈係充緊電係有著嘅

iPhone顯示係充緊電

未知充得快唔快, 因為本身部機都充滿咗電
開箱完畢~
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

其實 咁既設計 條街唔係已經有 ?

GIS 發表於 2016-8-8 16:51

一年前訂果陣仲係新Idea, 而家已經通街有啦當然 XDD
但做咗Backer無奈都要等佢出貨

恭喜你 我都希望快收貨

GIS 發表於 2016-8-8 16:51

係淘記見到既都係抄佢架咋
拖左咁耐頭啖湯俾人食哂

有得出貨算唔錯(無論佢係唔係只係淘寶上入貨),好過某咖啡機拖完又拖最後變左完全唔同既野。

我諗都係第一個HKEPC ZNAPS嘅開箱,
等咗咁耐係今日終於見到EMAIL話出咗貨, 半個鐘之後就送到我公司 (唔知係 ...
jaco168 發表於 2016-8-8 16:14

can pass data? or just charge?

can pass data? or just charge?
moliuk 發表於 2016-8-8 22:42

佢當初就話係charge & sync 既

一年前訂果陣仲係新Idea, 而家已經通街有啦當然 XDD
但做咗Backer無奈都要等佢出貨 ... 網頁製作
jaco168 發表於 2016-8-8 17:10

咁耐先收到,真係比人抄左賣緊都未收到

相信佢地係大批淘番黎再包裝先寄比你!