[教學] 無左14日退貨, 炒家你無晒bargaining power

先達佬同大陸收機佬可以大幅壓價, 因為你再無退路..
香港人唔會接, 或壓價接, 洗乜咁急? 睇你死仲開心
大陸人唔會接, 或壓價接, 佢地一早知無左14退貨, 壓你減1000都得

你根本hold唔起貨 仲咩要咁貴收你?

咁又唔可以咁講 香港 平 強國 差成 千二蚊左右
收你原價 收你機後 再平幾百蚊 賣番出去 佢地都有賺
賺差額囉

無錯,一PFS就變收藏家,自cut保平安

收機佬D態度一向已經唔係好
今年真係唔想睇見大批師兄送上門被收機佬玩

IR可以睇路唔拎。
AOS不嬲唔建議用來炒機,一部唔岩價出唔到貨咪自用囉……

但係反而個價唔會高左咩 ?
因為個個都唔會再亂咁去訂機. 變左個巿場小貨. 你仲夠擔入. 你仲唔高收 ?

咁又唔可以咁講 香港 平 強國 差成 千二蚊左右
收你原價 收你機後 再平幾百蚊 賣番出去 佢地都有賺
賺差額 ...
tlhkhk 發表於 2016-9-10 12:36

太天真 你當大陸仔傻的嗎

國貨全網通+1年保
港貨只用聯通+無保+食炒價

重點係大陸大把貨,使要你d港燦貨
你肯平多2千就諗下

港燦自己玩水機都係貪平,點會膠食炒價先

已問IFC 16/9 所有iPhone 都無得退... 包括6s/SE
有問題要即場check, 如果出左門口有問題只可維修...

太天真  你當大陸仔傻的嗎  

國貨全網通+1年保
港貨只用聯通+無保+食炒價

重點 ...
whitechunk 發表於 2016-9-10 13:40

大陸仲可以訂美版

已問IFC 16/9 所有iPhone 都無得退... 包括6s/SE
有問題要即場check, 如果出左門口有問題只可維修... ...
Eriku 發表於 2016-9-10 13:43

即場check 有死點 有得退?