訂機好定等retail 有貨好

4至6weeks 分分鐘店鋪有大貨
話唔定有平機收添

回覆 1# videocd

我都係咁话,AOS 定4-6wks 除左jetblack 全色有貨,何必等4-6禮拜!

回覆 2# netboyepc

刚在大6 AOS 睇過,亮黑+一樣有得訂,十一月送。表示大6火邊唔夠香港同胞對艾风這裏麽狂熱!

回覆  netboyepc

刚在大6 AOS 睇過,亮黑+一樣有得訂,十一月送。表示大6火邊唔夠香港同胞對艾风這 ...
netboyepc 發表於 2016-9-11 10:08

艾風係大6個手機估有率下降,第三位都不保,在大6嘅光環都開始退色,大6供貨又吾缺,吾盲搶反而有貨。

比我見Apple shop有貨先買,起碼當面有得驗貨,以前生果比個信字買家返而比炒家, 偷龍轉鳳嗰啲小賊過一幢,無咗互信喇。連累用家。

回覆  netboyepc

刚在大6 AOS 睇過,亮黑+一樣有得訂,十一月送。表示大6火邊唔夠香港同胞對艾风這 ...
netboyepc 發表於 2016-9-11 10:08

全世界首賣ip7的AOS都有JetBlack訂. 係香港無貨期.

如果不是亮黑,等retail
反正AS條款已接近reseller,咁响AS買根本冇著數

如果不是亮黑,等retail
反正AS條款已接近reseller,咁响AS買根本冇著數
cpk 發表於 2016-9-11 14:43

我只想知怎樣訂才可十月前有機
Aos如果二星期就訂
否則要4~6星期,睇見人用,自己冇得用
但價錢一樣

發覺銀色比黑色還靚

要銀會唔會易有機 ?
Plus 128

via HKEPC Reader for Android

我只想知怎樣訂才可十月前有機
Aos如果二星期就訂
否則要4~6星期,睇見人用,自己冇得用
但價錢一樣

發 ...
bobopig 發表於 2016-9-11 15:17

銀會易有機!

正路第一水唔買

銀會易有機!
MobyDick 發表於 2016-9-11 15:34

但一個鐘前 IR 又開. 我見到得 IFC 有, 仲要 I7 有銀 但 32G

而家唯有日日等 IR. AOS 4-6 WEEKS 真係拜拜.

仲要 HSBC -300. 我覺得咁多代 IP. 最低係今次. 又冇左16G, 俾你 32G 起跌.