等收i7

細機已轉準備出貨中,大機仲係處女
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

我就等買

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

可能過幾日ars 門口會唔會平過原價

via HKEPC Reader for Android

無得炒啦

今次 唔知點解 真係無上次咁想 好快有
今次有種感覺係 到時實有貨
一個星期 買唔到 第二個星期 都買到
其實 上次  我 都係PRE ORDER  第二日 就收到
叫做早 小小有咁
不過 之後 出面好快 都有 貨
講真 除非你真係真係好想 第一日 就要

記得IP 6 果時 就用 上台 出  因為真係頭幾星期 都無
第二次 IP6S   就 無再 用台買  反正 APPLE SHOP 都唔太難買到
今次 中港台 同步  香港 又APPLE , 又 豐擇,  SOLING, BOARDWAY
已經唔計上台
況且 又唔係要 PLUS  真係唔知會唔會第一日 減一百 有得收 ?

其 ...
GIS 發表於 2016-9-14 01:00

我覺得對用家幾好! 好似iPhone 4果陣時咁樣!
炒家有炒家同aos買, 用家有用家同aos買!
多人買, 咪排隊1-2星期 -> 2-3星期 -> 3-4星期, 總好過無得賣, 同bot爭機!

細機已轉準備出貨中,大機仲係處女
@112 發表於 2016-9-13 20:50

唔係四至六個星期咩?

其 ...
GIS 發表於 2016-9-14 01:00

但大陸貴咁多, 大把大陸人黎香港排隊帶上去.
邊有可能買到....................大機

但大陸貴咁多, 大把大陸人黎香港排隊帶上去.
邊有可能買到....................大機 ...
bobopig 發表於 2016-9-14 13:05

佢地話唔用iPhone 7嘛,
又話用iPhone 7即炒!!
邊個夠膽帶上去, 同埋用呀!!

佢地話唔用iPhone 7嘛,
又話用iPhone 7即炒!!
邊個夠膽帶上去, 同埋用呀!!
黑面人 發表於 2016-9-14 14:29

用iPhone 7即炒??? 唔明…