冇啦, 乜都冇啦, IP7+ 實勁炒...IR 唔俾預約啦.....

封晒啦. 仲唔爆升....先達都話炒到萬幾.....一機難求...
一係V20 啦

仲有乜可能 21/09 前買到...........仲諗十月去旅行用.
等 IP7S 啦唯有.....

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

回覆 1# bobopig

買唔到咪買唔到囉
況且aos除咗jetblack之外,細機2-3w,,大機4-6w

回覆  bobopig

買唔到咪買唔到囉
況且aos除咗jetblack之外,細機2-3w,,大機4-6w ...
chromechan 發表於 2016-9-14 13:12

但 hsbc 做到 22/9 炸

如果 aos 十月先過數就大鑊

via HKEPC Reader for Android

回覆 3# bobopig

咁冇架喇,你要7+,你要咩色先?

唔太明去旅行同買電話有什麼關係

去旅行前買唔到就等一年先買ip7s? 諗唔通

唔太明去旅行同買電話有什麼關係

去旅行前買唔到就等一年先買ip7s? 諗唔通 ...
mocha_boy 發表於 14/9/2016 13:58

可能想用新機影相, 前年出6我都係. 想去日本用6仔. 點知買唔到. 但反而去到日本就買到sim free..

但 hsbc 做到 22/9 炸

如果 aos 十月先過數就大鑊

bobopig 發表於 2016-9-14 13:51

買apple gift card 先咪解決囉

可能想用新機影相, 前年出6我都係. 想去日本用6仔. 點知買唔到. 但反而去到日本就買到sim free.. ...
card_captor 發表於 2016-9-14 14:03

居然唔係買dc影,用電話影咁反智

居然唔係買dc影,用電話影咁反智  

yanchoki 發表於 2016-9-14 15:45

同埋樓主一年先去一次旅行嘛?無心睇少,只是好奇,因爲買唔到就下年先買
同每年去旅行都係咁啱撞正新唉瘋出嘛?