有部 iPhone 5,16GB,想問可以賣幾多錢?

人哋嘅。

~ hkd 500 (zp機)
可以trade in換小米

~ hkd 500 (zp機)
可以trade in換小米
黑面人 發表於 2016-9-26 10:43

MD298ZP/A  係乜嘢機?

factory reset 佢竟然要 apple id password (機主無 remove 佢個 apple id),有咩方法搞?

//原來用 itunes ..  好麻煩。。

如果 9.2 升去 10.x 會唔會係自殺?

人哋嘅。
low 發表於 2016-9-26 10:39

咁坦白架, 人哋嘅 叫機主 remove 個 apple id 喇, 如果你識得個機主

咁坦白架, 人哋嘅  叫機主 remove 個 apple id 喇, 如果你識得個機主
aleck_choi 發表於 2016-9-26 11:15

三手機,本來送畀親人,但已經買咗小米 Max。諗緊點處理呢部機,如果人哋送嘅賣咗去俾人知道又好似唔太好,但擺係度又唔知做乜。

咁坦白架, 人哋嘅  叫機主 remove 個 apple id 喇, 如果你識得個機主
aleck_choi 發表於 2016-9-26 11:15

佢可能識得個機主
個機主未必識得佢

代友放咪得,唔使搞咁多野

代友放咪得,唔使搞咁多野
望月小妖 發表於 2016-9-26 11:27

問題係佢見我阿媽唔見咗部電話,所以寄咗部舊電話過嚟畀佢用,但我媽已經用緊另一部新電話。。  

無理由一番心意自己攞去賣咗佢掛。。

一駁 itunes 竟然 download 晒所有嘢落返電話度。。   相片嗰啲。。