用成兩個幾三個月人工買部IPHONE...值唔值..

人工扣埋車錢飯錢家用同其他雜費...
要兩個幾三個月先夠買部IPHONE7.
仲值唔值得去買?

申利: iphone 死硬派

仲值唔值得去買?

申利: iphone 死硬 ...
CT333 發表於 2016-10-8 13:11

唔值

回覆 1# CT333

咁你部iphone7 係咪淨係用兩個幾三個月?
係就唔值得買

仲值唔值得去買?

利申:我自己用炒機錢+賣走舊iphone 換iPhone 7 Plus

連mon貼機套,埋單成7000蚊,要我自己真金白銀人工買iPhone 7 Plus 咪搞

想買就諗方法賺番來

對你來說就不值得,因為你收入是支持不了這種消費。

人地賣腎都要買 iphone ,你呢 d 只係人窮又要多嗜好,死硬派冇你份
冇錢就唔好學人要威

仲值唔值得去買?

如果好想要iPhone 7 可以上台供機(零機價果D)

人地賣腎都要買 iphone ,你呢 d 只係人窮又要多嗜好,死硬派冇你份
冇錢就唔好學人要威 ...
killercheung 發表於 2016-10-8 15:22

點解無錢就唔做得死硬派?
點解鐘意iphone就叫多嗜好?
你羅輯係咪有問題??

如果好想要iPhone 7 可以上台供機(零機價果D)
NOSTALE 發表於 2016-10-8 15:36

我用限速無限plan....
零機價唔包呢隻plan