[開箱] 請問AOS 買機,有問題可以7 日定14日內退貨?

之前起又一城睇IPHONE 7, 好多機都有黃MON 問題,但唔算嚴重

今日起APM 睇,好多IPHONE 7 都無事, 直頭同IPHONE 6S 一樣

如果今日訂機,28/10 就可以收到貨

請問AOS 訂機,如果有問題,係7日定14日退貨?

THANKS!

回覆 1# ronan
14天

之前起又一城睇IPHONE 7, 好多機都有黃MON 問題,但唔算嚴重

今日起APM 睇,好多IPHONE 7 都無事, 直頭同I ...
ronan 發表於 2016-10-25 19:25

所有退貨必需符合 Apple Online Store 銷售及退款政策。符合退貨條件的產品,請在收到貨品後 14 個日曆日內遞交退貨申請。拆封的硬件或配件須徵收 25% 拆封費,以每一件退貨計算。蘋果亦會徵收未拆封貨品價格的 15% 作為回收退貨費用,以每一件退貨計算。

而家冇左14日無條件退貨呢枝歌仔唱啦

所有退貨必需符合 Apple Online Store 銷售及退款政策。符合退貨條件的產品,請在收到貨品後 14 個日曆 ...
ncl 發表於 2016-10-25 20:29

唔該師兄

因為AOS 個CS HOTLINE 好難打,我諗只有星期六先可以有時間打去,咁有14日都好D

唔該師兄

因為AOS 個CS HOTLINE 好難打,我諗只有星期六先可以有時間打去,咁有14日都好D ...
ronan 發表於 2016-10-25 21:45

Sat AOS CS is closed

回覆 4# tuyylihk
不過如果真係出現嚴重問題,AOS仲有機會酌情處理
之前有人話收部崩機,生果肯全數退

回覆  tuyylihk
不過如果真係出現嚴重問題,AOS仲有機會酌情處理
之前有人話收部崩機,生果肯全數退 ...
cpk 發表於 2016-10-26 01:15

我之前試過起AOS 出部IPHONE 6, 部機第二日個MON 出現死點,CS 可以換機或退錢,因為MON 有死點係品質問題,CS 唔收任何CHARGE

但可能因為當時IPHONE 6 好搶手,當我退貨後,比APPLE BLACK LIST 左二三個月,二三個月之後先可以起AOS 再訂機

但以IPHONE 6/6S 的QC 計,真係無部掂,好多機的機身都花,又或者係陰陽MON ,所以起AOS 訂機真係值得一試

我之前試過起AOS 出部IPHONE 6, 部機第二日個MON 出現死點,CS 可以換機或退錢,因為MON 有死點係品質問 ...
ronan 發表於 2016-10-26 21:40

點blacklist法

IR啦,起碼有得你驗,驗到滿意先走
黃Mon就可以自己調教