最近轉用iphone,有啲嘢想問下

1. 點樣將某啲app旋轉/變横屏模式?例如settings,clock

2. 系統個clock app有冇得轉白色背景?

3. 點樣停用系統個 calendar 嘅通知?
因為我用google 個 calendar 就足夠。依家搞到2個apps 都發同一個通知

1. 點樣將某啲app旋轉/變横屏模式?例如settings,clock

2. 系統個clock app有冇得轉白色背景?

3. 點樣停 ...
okt04125 發表於 2016-10-29 00:11

1.打橫就係,放大顯示mode 好似無
2.無
3.設定,通知,日曆

via HKEPC Ionic Reader v1.4.2 - iPhone

1.打橫就係,放大顯示mode 好似無
2.無
3.設定,通知,日曆

via HKEPC Ionic Reader v1.4.2 - iPh ...
wing1234 發表於 2016-10-29 12:24 AM

時鐘個app 打橫都唔轉喎

我就刪除iphone calender 轉google calendar

okt04125 發表於 2016-10-30 10:11

因為佢冇打橫MODE咪冇得轉囉

唔係所有app都有打橫mode

okt04125 發表於 2016-10-30 10:11

安過可以打橫既鐘囉????

via HKEPC Ionic Reader v1.4.2 - iPhone

我都想問吓iphone可唔可以single finger zoom in/out
https://www.youtube.com/watch?v=6Y7nPhk18W0

除咗用assistive touch嘅pinch,有冇其他方法?

我都想問吓iphone可唔可以single finger zoom in/out

除咗用assistive touch嘅pinch,有冇其他方法? ...
kc2wong 發表於 2016-11-2 08:40

你呢個係APPS自己支援既野唔係OS野

唔知點解iOS嘅chrome就唔support,但google maps就得
safari又冇呢個feature,用開冇咗真係覺得唔方便

你呢個係APPS自己支援既野唔係OS野
tuyylihk 發表於 2016-11-2 11:56