究竟個whatsapp 錄音細聲問題幾時先解決

更新完都係一樣

更新完都係一樣
Yahoo! 發表於 2016-11-2 00:26

你最好集齊一萬幾千人寫email俾 whatsapp 投訴佢  吾係佢根本吾知出左問題

播反出尼時,會由細聲到大聲
我想知點解決

Report Bug
hifi 發表於 2016-11-2 18:41

徒氣呀!!
果陣時補習社廣告,
我寫左E-MAIL比佢, 同佢講呢個情形,
我叫佢開放比人set number block人,
even果條hihi, send完廣告, 佢即係刪除account,
我都可以按果個number block, 佢都唔聽!

徒氣呀!!
果陣時補習社廣告,
我寫左E-MAIL比佢, 同佢講呢個情形,
我叫佢開放比人set number block人,
ev ...
黑面人 發表於 2016-11-2 23:26

甘樣 都吾駛望佢會fix番好 細聲到大聲 問題...因為佢只聽FB 老板既話

甘樣 都吾駛望佢會fix番好 細聲到大聲 問題...因為佢只聽FB 老板既話 ...
cyberx131 發表於 2016-11-3 03:51

未被Facebook收購前, whatsapp真係堅好!
而且當年, 只有ios, 未有android, window phone;
所有野都係以ios為中心, 咁開發; 之後都係ios行前,
被fb食左之後, 所有野都係an行先!
現在, 佢d update只會越up越差! 越up越有bugs
好有windows影子, 每月出一次更新! 不過更新完, 將d唔user friendly, 我唔會用既野, 就放最上