[操作疑難] iPhone6死機

只出現黑蘋果畫面,之前又未做BACKUP,究竟有無方法可以拎返入面的資料?

icloud都無開

via HKEPC Reader for Android

Home+Power
試下先

icloud都無開  

yanchoki 發表於 2016-11-8 06:36

所以出事

icloud都無開  

yanchoki 發表於 2016-11-8 06:36

大把人跌咗部iPhone話冇晒啲相,佢哋有冇backup/用iCloud?  

佢哋根本唔知有啲咁嘅嘢。

home + power, 可以開得返機嗎?

如果唔得, 要去搵藍精靈, iPhone唔清楚有無呢個service;
但macbook維修, 佢會幫我用time machine backup;
然後搞完野後, 再restore返入去!

同埋你6:30出post; 部機會不會昨晚叉唔到電, 無電關機?

回覆 6# 黑面人

ching, 暫時都唔得.......

你說的, 我問問朋友先, 代問

home + power, 可以開得返機嗎?

如果唔得, 要去搵藍精靈, iPhone唔清楚有無呢個service;
但macbook維修,  ...
黑面人 發表於 2016-11-8 10:30

藍精靈??? 其實是什麼?

藍精靈??? 其實是什麼?
lauchiho 發表於 2016-11-8 11:19

用iproduct居然唔識藍精靈 唔怪得連icloud都無開。即係叫你去apple store問職員,提提你,去apple store維修要book時間

謝謝指點啦