[開箱] AOS 買左黃MON IPHONE 7, 換唔換機好?

起AOS 買左IPHONE 7, 點知個MON 好黃

而屋企人的IPHONE 7 起SMC 出,個MON 無我部咁黃,但一定無IPHONE 6S 咁白

AOS 話可以退錢或換機,其實換唔換機好?

而屋企人的IPHONE 7 起SMC 出,個MON 無我部咁黃,但一定無IPHONE 6S ...
ronan 發表於 2016-11-29 18:20

黃MON部部都有,有得較-.-

所有退貨必需符合 Apple Online Store 銷售及退款政策。符合退貨條件的產品,請在收到貨品後 14 個日曆日內遞交退貨申請。拆封的硬件或配件須徵收 25% 拆封費,以每一件退貨計算。蘋果亦會徵收未拆封貨品價格的 15% 作為回收退貨費用,以每一件退貨計算。

而屋企人的IPHONE 7 起SMC 出,個MON 無我部咁黃,但一定無IPHONE 6S ...
ronan 發表於 2016-11-29 18:20

我果部都好黃 我無換

係設定有得較色溫

睇睇下,會慣左,唔覺嫁啦

黃MON部部都有,有得較-.-

所有退貨必需符合 Apple Online Store 銷售及退款政策。符合退貨條件的產品, ...
ncl 發表於 2016-11-29 18:34

cs 話黃mon 係品質問題,可以換機或退貨,唔收任何charge

cs 話黃mon 係品質問題,可以換機或退貨,唔收任何charge
ronan 發表於 2016-11-29 19:01

係 電信商CS 定APPLE CS ?

係 電信商CS 定APPLE CS ?
billgatesion 發表於 2016-11-29 19:46

當然係aos 個cs

apple store 的cs 只會話佢地唔會處理aos 的產品

電訊商cs 更加話唔關佢地事

當然係aos 個cs

apple store 的cs 只會話佢地唔會處理aos 的產品

電訊商cs 更加話唔關佢地事 ...
ronan 發表於 2016-11-29 19:51

@@ 原來aos 同APPLE CS 係唔同..真係唔知..因未試過經AOS買...
我兩部 IP7+ 都係有黃MON 如果乜都唔SET...用FILTER 自己SET番就算...即刻有機用唔洗搞黎搞去...

IOS10可以調色的
我部7買返來都超黃,入setting 調下就ok

我朋友入手大黑32都係好黃,有無人有白MON,係咪要等下一水

我反而跟慣左黃 MON 特別夜晚時候 ,無咁刺眼

via HKEPC Ionic Reader v1.4.2 - iPhone