請問依家百老匯買iphone 7, 是否正價?

請問依家起百老匯買iphone 7, 是否正價?

今天買左7plus 32g
6688, 比正價費100
不過hsbc回贈8%
都算抵玩

今天買左7plus 32g
6688, 比正價費100
不過hsbc回贈8%
都算抵玩
Mrcheng 發表於 2016-12-10 20:48

請問師兄部iphone 7 plus 是否jet black?

我仲以為broadway 賣正價,點知仲賣抄價

8%回贈係要用apple pay?

請問師兄部iphone 7 plus 是否jet black?

我仲以為broadway 賣正價,點知仲賣抄價

8%回贈係要用apple p ...
ronan 發表於 2016-12-10 21:03

我買金色,
係android pay

又話平5O0

via HKEPC Reader for Android

apple store walkin都買到啦

Cheeseman 發表於 2016-12-19 19:23

人地要分期啊

via HKEPC Reader for Android

Cheeseman 發表於 2016-12-19 19:23

人地比左張broadway 1000 coupon 我,再加埋hsbc 的獎賞錢和現金回贈,可以慳成2000

我本身用iphone 6s, 依家諗緊出7 or 7 plus

人地比左張broadway 1000 coupon 我,再加埋hsbc 的獎賞錢和現金回贈,可以慳成2000

我本身用iphone 6s ...
ronan 發表於 2016-12-21 12:42

如果6S未過保沒有壞就無謂換7
基本上7比6S快少少

如果6S未過保沒有壞就無謂換7
基本上7比6S快少少
simon2012a 發表於 2016-12-21 13:11

iphone 6s @ ios 9 和iphone  7 @ ios 10 的速度差不多

我買左iphone 7 後,部iphone 6s 會比屋企人用,因為依家的所謂中價機,同入門機無乜分別,如果要用三千幾蚊買部中價錢,不如我比左部iphone 6s 屋企人仲好