原來而家買亮黑 7+, 唔駛搶了.....

去 STORE 話27/1就可以送貨.

咁而家良率係咪好左 ? 有乜野要注意呢?
咁去實體店係咪都可以買到 ?
只要未出鋪頭, 都可以任換有問題的話.
實體店, 係咪冇左分期 ?

咁去上台平 D 定去胃訊個 D 平 D ?
保護貼全包唔甩易買嗎 ?

新年前買到就好了.........過年可以慢慢玩....

謝謝各位.

去apple store買啦 俾完錢check埋機先走 有問題可換  , online 買又要等.

同埋亮黑唔建議買 太易有指紋 啞黑反而唔錯

去 STORE 話27/1就可以送貨.

咁而家良率係咪好左 ? 有乜野要注意呢?
咁去實體店係咪都可以買到 ?
只要未 ...
bobopig 發表於 2017-1-21 15:51

一定去實體applestore買啦  walkin 買咩色都有    開相檢查機身 影像拍片 聽下有無好大電流聲 影相間中有黑畫面 打下電話甘....

係apple store買啦 我買啞黑 check第一部就有明顯花痕  到第二部check到又條幼細又唔明顯既花痕 本來想換  結果由佢

多謝幾位. 但而家邊間實體店較小有. 可以慢慢 CHECK. 或者邊間實體店會多貨 ?
如果要 CHECK, 有乜野係必 CHECK ?
CHECK 電流聲. 係咪有個網頁, 可以係鋪頭輸入. 去到試就得 ?

要亮黑, 只係念佢正面反光. 後面我會用透明套. 但唔會買 APPLE CARE....

多謝幾位. 但而家邊間實體店較小有. 可以慢慢 CHECK. 或者邊間實體店會多貨 ?
如果要 CHECK, 有乜野係必 CH ...
bobopig 發表於 2017-1-22 01:50

亮黑用透明套既後果會點你知道嗎?你完全無做過功課...亮黑用透明會有水紋,你接受到?

亮黑用透明套既後果會點你知道嗎?你完全無做過功課...亮黑用透明會有水紋,你接受到? ...
E-Bass 發表於 2017-1-22 04:17

https://www.switcheasy.com/glass.php

亮黑又要透只有佢

亮黑用透明套既後果會點你知道嗎?你完全無做過功課...亮黑用透明會有水紋,你接受到? ...
E-Bass 發表於 2017-1-22 04:17

後面冇乜所謂, 因為我唔會買幾百蚊機套. 預左效果差.
我出亮黑, 最主要係前面個面板, 好似鋼琴咁閃/咁令. 就算我部 IP5, 係 5. 我後面張出機透明膠紙都未撕走.  連機身放入膠套入便.

普通黑的話, 前面板同普同黑機冇乜分別.

亮黑又要透只有佢
akitohk 發表於 2017-1-22 05:49

好大個牌子......有冇得抹走佢 ?

後面冇乜所謂, 因為我唔會買幾百蚊機套. 預左效果差.
我出亮黑, 最主要係前面個面板, 好似鋼琴咁閃/ ...
bobopig 發表於 2017-1-22 09:44

哦,你接受到唔怕俾人笑就OK