[做緊research]IPHONE7可唔可以set到就咁掂個home制就可以指紋解鎖唔駛press實?

thx
~~~~

可以, 跟呢到做就OK
http://www.ringhk.com/news2.php?id=13638

ching都話叫你買nokia, iphone你唔洗唸喇!

ching都話叫你買nokia, iphone你唔洗唸喇!
stta800 發表於 2017-3-18 22:16

諗下都唔得?

諗下都唔得?
CT333 發表於 2017-3-18 22:32

iphone 7 都無實體制既

掂同禁個動作咪一樣

via HKEPC Ionic Reader v1.6.0 - iPhone

唔使,拿起iphone 7出現主畫面,掂下個home制就可以開到。

唔使,拿起iphone 7出現主畫面,掂下個home制就可以開到。
ntt88892 發表於 2017-3-20 17:28

唔set 只能解,不能入,要按。

但其實,咁多年用開個習慣都係按

唔按跟本解唔倒。ip6同6s 都係以前都係

via HKEPC Ionic Reader v1.6.0 - iPhone

樓主係咪等到iphone10先儲夠錢入手

via HKEPC Reader for Android

樓主係咪等到iphone10先儲夠錢入手  

via HKEPC Reader for Android
yanchoki 發表於 2017-3-21 09:34

target iphone8s
多謝關心.

target iphone8s
多謝關心.
CT333 發表於 2017-3-21 07:38 PM

識等一定係等iPhone 20, 應該係2040年推出

27年前既今天,諗定先就差唔多時間