[求助]淘左部nokia e72i但係冇倉頡(刷rom磚埋)

我諗著佢會有原生倉頡,佢地應該刷過rom有冇人有倉頡輸入法既sis檔施捨俾我

我諗著佢會有原生倉頡,佢地應該刷過rom有冇人有倉頡輸入法既sis檔施捨俾我 ...
bbsunny 發表於 2014-12-22 15:59

change product code 刷rom la

change product code 刷rom la
nivlacckw 發表於 2014-12-22 16:36

試過nss改code後再去update冇反應

回覆 3# bbsunny

NSS不能解決product code問題? Oh

I remember need to try a few times.

回覆  bbsunny

NSS不能解決product code問題? Oh

I remember need to try a few times.
nivlacckw 發表於 2014-12-22 17:42

冇倉頡部機全鍵盤根本冇意義,跟手刷rom磚左

冇倉頡部機全鍵盤根本冇意義,跟手刷rom磚左
bbsunny 發表於 2014-12-23 16:34

Phoenix ......

Phoenix ......
nivlacckw 發表於 2014-12-23 18:44

就係用左佢

想問下你點刷rom?

想問下你點刷rom?
dolbysnoopy 發表於 2014-12-24 10:41

用Phoenix,跟網上d教學,部機唔知咩機,話係港澳台版但係上網搵佢個code又搵唔到,
e72i rm-529,但我見其他好多rom都係530完全唔知點搞

用Phoenix,跟網上d教學,部機唔知咩機,話係港澳台版但係上網搵佢個code又搵唔到,
e72i rm-529, ...
bbsunny 發表於 2014-12-24 11:17

用phoenix係咪要另外買條cable駁去電話度? 我有部105(英文機)想刷中文rom但唔知點做.