[操作疑難] 有冇人知邉度仲有8310新機賣??

3310就見有....

3310就見有....
DGCNYO 發表於 2016-3-15 01:43

邊度有

邊度有
愚樂無窮 發表於 2016-3-15 08:08

ching,y拍睇到有3310賣...

淘佬都見到有間有部全新的3310.....間野以前到家下都無野既..............

但個價幾貴囉

想買部自用....
kuki668 發表於 2016-3-15 00:45

ching可以上"淘寶"碰下運氣係睇下仲有冇全新8310賣,好似"DGCNYO" ching一樣話個價係d...
ps:記得之前一樣有位epc ching在"淘寶"買左1部8310,佢sd 8310 d相到我e-mail到,外表同電池位係全新無花到 ,但跟機個3塊電池就儲唔到電,好快無電...
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

ching可以上"淘寶"碰下運氣係睇下仲有冇全新8310賣,好似"DGCNYO" ching一樣話個價係貴d...
p ...
boot 發表於 2016-3-15 12:27

https://item.taobao.com/item.htm ... amp;id=527630037948

我見黎間3310...靚既以前黎間買全新直就真係做到,不過420RMB好過去搶

ching,y拍睇到有3310賣...
boot 發表於 2016-3-15 11:34

想要全新
二手我有一部

不過個鬧鐘真係唔合心意

我見黎間3310...靚既以前黎間買全新直就真係做到,不過420RMB好過去搶 ...
DGCNYO 發表於 2016-3-15 13:13

好貴wo...

好貴wo...
boot 發表於 2016-3-15 13:48

咁黎間野D機又真係話新就新又直板,但個價錢真係一D都唔平....