懷疑俾騙 LG-E900

今日小第在 SO 0 入手LG-E900

SALES 同我講可以上MANGO, 上LG維修中心心, OR 自己經ZUNE UPDATE

但係番到家只是可以上到去NO DO,

還有回家再檢查, 部機係蓞舊的, 好像給人開過...

他說LG所有機都會貼好了保護貼... 是真的保護貼.. 出廠時.

在GOOGLE SERACH了, 也找不到如何CHECK總通話時間..

師兄我要去退貨嗎??

LG E900現時未知幾時有得上mango
不過我諗都就快

原先有張保護貼, 不過用落唔係幾好用

LG E900現時未知幾時有得上mango
不過我諗都就快

原先有張保護貼, 不過用落唔係幾好用 ...
snakeg68630 發表於 2011-9-18 14:33

係我買番來個陣佢巳經貼好了.. 岩岩打去LG 問唔會咁..

我唸緊退唔退貨好.

回復 3# fai886

The sale was telling the truth. LG phone comes with a screen protector (my LG 2X bought at Boardway also has)

回復  fai886

The sale was telling the truth. LG phone comes with a screen protector (my LG 2X boug ...
knife007 發表於 2011-9-18 14:59

你意思係貼了?

但我唸住給我媽媽用.... 現在無MANGO.. 無中文== 我媽媽唔識用..

我唸緊點.

你意思係貼了?

但我唸住給我媽媽用.... 現在無MANGO.. 無中文== 我媽媽唔識用..

我唸緊點. ...
fai886 發表於 2011-9-18 03:04 PM

除了台灣推出店舖刷機外(HD7同7Mozart),暫時其他手機都未有原裝正式版Mango
等多幾日就知龍與鳳

除了台灣推出店舖刷機外(HD7同7Mozart),暫時其他手機都未有原裝正式版Mango
等多幾日就知龍與鳳 ...
寂寞的FSY 發表於 2011-9-18 15:40

個SALES 同我講有MANGO... 我先買..

因為我一直都有留意, 我仲問了幾次... 佢好肯定答我一定有..

今日小第在 SO 0 入手LG-E900

SALES 同我講可以上MANGO, 上LG維修中心心, OR 自己經ZUNE UPDATE

但係番到 ...
fai886 發表於 2011-9-18 14:20

我部 P990 真係貼左....

回復 8# kennonma

多謝.. 以家唸緊嘈唔嘈佢無MANGO.