線報:Apollo確定提供目前所有WP設備升級

持續觀望,等6月20官方公佈

回復 3# on168

公佈..到D廠出機...再入到HK..再等部好機(樣令,SPEC 正)..時間一定唔短..
到時可能都買新LU XD

到時唔得咪買個台新機囉,系咪先
on168 發表於 2012-5-24 16:10

嘩,我部機買冇耐ja
不過升唔升到,平常心啦,而家7.5都夠用,我又未知WP8有咩新功能。
好難一蓋而論升唔到就要轉Platform/ 又要換新機又成 etc
* 我都係用其他platform唔是好岩先轉過來姐

反而對ARM版WIN8有d期望,真係好順, WIN8 Tablet 賣iPad價唔知得唔得呢

想轉新機都系為左NFC.行雙春同720p+
on168 發表於 2012-5-24 16:48

咁你準備定銀兩都得了

想轉新機都系為左NFC.行雙春同720p+
on168 發表於 2012-5-24 16:48

我用個nexus, 個nfc真係冇用, 如有4核和720p, 那android和ios就有好大壓力, 多數人係睇spec, 唔理user experience, 我買610, 俾朋友和女友狂插, 我都冇辦法去改變他們想法, 應為CPU和Mon大就係理由

我用個nexus, 個nfc真係冇用, 如有4核和720p, 那android和ios就有好大壓力, 多數人係睇spec, 唔理user ex ...
SegaFan 發表於 2012-5-24 20:08

買610我都插你,好買唔買

如果係就好啦~~
支持呀~~