糖妹致勝之道-Nokia Lumia Windows Phone

糖妹教你在Nokia Lumia速戰一決的致勝之道, 就係Nokia Lumia Windows Phone!

Nokia Lumia話咁易 Take Tag Share
Nokia Lumia話咁易 Share Browser Link
Nokia Lumia話咁易 轉Facebook Profile 相

近來咁多洗腦教育,其實快唔快,用家一定知,唔係靠狂出post話自已有幾快

近來咁多洗腦教育,其實快唔快,用家一定知,唔係靠狂出post話自已有幾快
peterlove 發表於 2012-5-28 18:10

而家就係冇人知先要咁做

Nokia應該賣平d,等人親身體驗下
賣咁貴好難引人體驗

賣咁貴好難引人體驗
棋靈王~藤原佐為 發表於 2012-5-28 18:38

咁Lumia 610 細鋪都係$16XX-17XX, 唔算太貴.
而且Nokia 專門店由高階到低階都有實機試玩,
只係d 人又唔願意去試, 當WP 就係WM,
麻目相信Google 就等於好, MS 就等於差. 但佢地自身又要用Windows (x86 / a64).

咁Lumia 610 細鋪都係$16XX-17XX, 唔算太貴.
只係d 人又唔 ...
mktong 發表於 28/5/2012 20:03

只係d 人又唔願意去試, 當WP 就係WM,
麻目相信Google 就等於好, MS 就等於差. 但佢地自身又要用Windows (x86 / a64).X2

回復 4# 棋靈王~藤原佐為

x2 平D等多D人試用,親身感受wp的優點仲實際

賣咁貴好難引人體驗
棋靈王~藤原佐為 發表於 2012-5-28 18:38

Agree,

只係d 人又唔 ...
mktong 發表於 2012-5-28 20:03

但256MB 和慢, 剛幫人買了一部.
256MB 很多App用不了...