事業形母親: Windows Phone係好幫手

Jen Singer, 一位母親兼博客作家, 在片中現身說法Windows Phone的Office Hub 和 SkyDrive 什樣幫助她的日常工作!

事業形母親: Windows Phone係好幫手 短片

我一直以為NOKIA 的手機合D阿佰, 原來也合師奶!

我一直以為NOKIA 的手機合D阿佰, 原來也合師奶!
t1174-3 發表於 2012-5-31 13:49

你都幾可憐, 只能用一些年齡歧視, 性別歧視去做下三濫式的低毀!

如果俾錢我去做訪問

我都會讚WP 好好用, 無得頂

相信到時樓主又可以多一個廣告帖

"網友都讚WP 係 ...
我是二少 發表於 2012-5-31 14:04

用返你的邏輯去講, 原來你係以已度人, 你係Windows phone區講D毫無根據的廢話都係因為收左錢才講的假話!

如果你有證據, 就攞出來比大家睇下Jen Singer是否如你所說係收了錢!

如果冇的話, 只能講你有妄想迫害症, 認為所有人講Windows Phone好用都一定係收左錢!

你都幾可憐, 只能用一些年齡歧視, 性別歧視去做下三濫式的低毀!
wild 發表於 2012-5-31 16:05

看來是你自己心中才有"一些年齡歧視", "性別歧視"就真, 心中有鬼, 我可沒有說那一眾人有甚麼問題 WOR.

我來利伸一下, 我自己也有在用一台 NOKIA 8800? 來當中港機呢~~

我老豆同我都用開Android 機 ***的i9003 &i9100
最近我同佢一人入手一部WP
佢大讚Windows Phone 好用
話D字夠晒大
簡單清晰容易用

回復 7# 回憶是很痛苦
事實上windowsphone 本身設計真係簡潔為主