[操作疑難] 部620 仲未有update

部620 到家下都冇update firmware,仲係用緊8.0,已經還原左。
有冇其他方法

部620 到家下都冇update firmware,仲係用緊8.0,已經還原左。
有冇其他方法
edenho 發表於 2014-9-23 22:52

家下還原firmware已經8.1 la

英國版已經上左 8.1

三星Ativ S 用家無語 .

就香港而言Nokia Lumia 全線上晒8.1了!
你check check 吧!
就算安裝了預覽版的也開始推送Lumia Cyan更新了
http://welovewp.hk/post22193#comments

唔會UP
因相機好用(我工作上要影相)
可以按任何畫面位置focus and shoot
8.1竟然無左

唔會UP
因相機好用(我工作上要影相)
可以按任何畫面位置focus and shoot
8.1竟然無左 ...
ericshearer 發表於 2014-9-24 22:42

photo settings裡面有得開翻....

回覆 7# shlab

我 1520 setting 裏面好似冇喎 ???

photo settings裡面有得開翻....
shlab 發表於 2014-9-24 22:48

我知,但其實兩個係唔同
8.0相機-可以點畫面任何位置,並在該位置focus and shoot
8.1相機-可以點畫面任何位置,但只會在中間位置focus and shoot

我知,但其實兩個係唔同
8.0相機-可以點畫面任何位置,並在該位置focus and shoot
8.1相機-可以點畫面任 ...
ericshearer 發表於 2014-9-24 23:26

我用920試過冇問題wor..點邊度就focus邊度,雖然有時唔係太準