有無ching係920換930?

我部930既灰色係明顯偏紫,暗既地方特別明顯
唔知係咪AMOLED同IPS既分別還是新機個芒壞壞地

紫係正常, 930 個mon 出名紫
而且用得AMOLED, 唔係紫就灰藍綠咁, 冇得搞, 死症, 要硬食

所以我最後都係頂唔順個AMOLED芒,放棄左930,換返1520

我部930既灰色係明顯偏紫,暗既地方特別明顯
唔知係咪AMOLED同IPS既分別還是新機個芒壞壞地 ...
lokkk 發表於 2014-11-20 00:27

920 換1020,最後換830

回復 4 #nivlacckw

1020刀唔要?  tradein?

via HKEPC Reader for Nexus 5

830 好似又減左價⋯

回復 nivlacckw

1020刀唔要?  tradein?

via HKEPC Reader for Nexus 5
kennonma 發表於 2014-11-20 16:29

慢同食電,同期的s4 cpu死穴

ㄧ係s400 - Lumia 636/830,一係s800-1520.

慢同食電,同期的s4 cpu死穴

ㄧ係s400 - Lumia 636/830,一係s800-1520.
nivlacckw 發表於 2014-11-20 18:08

粒S4 真係食電

920 換1020,最後換830
nivlacckw 發表於 20/11/2014 15:05

830好咩?我都用緊920,想換930但唔鐘意AMOLED

830好咩?我都用緊920,想換930但唔鐘意AMOLED
explorer_2 發表於 2014-11-22 11:08

830就係ips la