國行 1520 已有 Demon , 港行~~ 唉!

港行 點呀?

斷斷續續到依家差不多成三個月,都未update哂,又唔係全世界冇而係分地區.究竟佢搞咩?

斷斷續續到依家差不多成三個月,都未update哂,又唔係全世界冇而係分地區.究竟佢搞咩? ...
Devilman666 發表於 2015-2-19 16:21

所以WP一直未有起色,其中一個理由是更新太慢。

今朝部港行 920 上左 denim

等到佛誕~

今朝部港行 920 上左 denim
timo_1011 發表於 2015-2-19 17:11

我的還沒有更新。

我的還沒有更新。
daemongmong 發表於 2015-2-19 17:37

其實怪怪地,我訓醒都冇見到更新成功個 message box,但睇額外項目 + 資訊又話部機係 denim

早就刷咗台rom(原泰國rom)。
芬蘭rom裝左筆劃輸入法之後,輸入法轉換時會有可能令部機reboot。

其實怪怪地,我訓醒都冇見到更新成功個 message box,但睇額外項目 + 資訊又話部機係 denim ...
timo_1011 發表於 2015-2-19 18:06

官網仲係
Lumia 920        Country variant        Cyan        8.10.12393.890        3051.50009.1424.0008

官網仲係
Lumia 920        Country variant        Cyan        8.10.12393.890        3051.50009.1424.0008
alax 發表於 2015-2-19 19:24

我搵到原因了,我刪左 preview for developers 就變左 denim