620上Preview死機, 今日出左930

昨晚部Lumia 620上W10 Preview變磚後, 今日去左鴨街出左部Lumia 930!

EPS $2728(土豪金同價), 只係送貼同機套!

最攪笑係Microsoft的推廣員幫我試機同埋過數, 跟住比張發票時話, 過數係$2728, 張單就開大, 因為唔可以實報!

加$299送8" 山寨Windows 8.1平版連Keyboard, 因為我都有部8.9"既山寨Windows 8.1平版, 所以冇要!

昨晚部Lumia 620上W10 Preview變磚後, 今日去左鴨街出左部Lumia 930!

EPS $2728(土豪金同價), 只係送貼同 ...
wild 發表於 2015-4-14 18:50

乜瘋出機啦。四眼哥哥好好傾。

乜瘋出機啦。四眼哥哥好好傾。
wkcc105 發表於 2015-4-14 18:59

係呀, M瘋!

招呼我果個係Microsoft Promotor Miss.

我同佢講, 好多人上W10 Preview變磚, 遲D肯定好多人幫襯佢!

係呀, M瘋!

招呼我果個係Microsoft Promotor Miss.

我同佢講, 好多人上W10 Preview變磚, 遲D肯定好多人 ...
wild 發表於 2015-4-14 19:06

ching,變磚之後會再幫襯而唔係小爆,唔係咁多架咋。

保養卡都轉埋Microsoft 而唔係Nokia
連盒面貼紙亦改左

希望WP10 生生性性.

回覆 5# kingkiu

手機牌子都改埋, 呢點都預咗, 但無預到連維修中心都無埋

ching,變磚之後會再幫襯而唔係小爆,唔係咁多架咋。
wkcc105 發表於 2015-4-14 19:37

舊果部係620, 係WP8 第一代平價機!

本來打算等到Windows Phone 10出既時候才換新WP10機, 人算就不如天算!

想買830, 佢又標價成$2,400, 相差只係3舊水, 即係侷我買930!

部930真係快過部620好多, 尤其係people app再跳去Facebook, 930真係速度上好左好多!

本來打算等到Windows Phone 10出既時候才換新WP10機, 人算就不如天算! ...
wild 發表於 2015-4-16 14:20

恭喜,930真係幾好,又快,影相又靚。

本來打算等到Windows Phone 10出既時候才換新WP10機, 人算就不如天算! ...
wild 發表於 2015-4-16 14:20

莫講話620,就算同1520比,雖然餡係幾乎一樣,都好似930係快少少少少。

回復 8 #pwon

930相機同1520有不同

via HKEPC Reader by One plus CM12